Wij weten
wat er speelt!

Wij zijn de nummer 1 trendsetter in cold-pressed dranken, rechtstreeks uit de natuur. Samen met onze klanten ontwikkelen we voortdurend nieuwe smaken, nieuwe merken en nieuwe markten. Als Europees marktleider weten wij alles over de trends, de consumenten en de marktkansen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

DE WERELD VAN DE RETAIL

We weten precies welke hoogwaardige gemaksproducten wij jouw klanten kunnen aanbieden: gezonde drankjes, soepen of shots die vooral erg lekker zijn. Wij presenteren u graag onze groei-stimulerende schapvisie, ontwikkeld op basis van onze ervaring en aan de hand van uitgebreid marktonderzoek. Als marktleider weten we wat er speelt bij de consument die verse sappen nuttigt. Wij kunnen uw categorie laten groeien.

DE WERELD VAN CATERING

Laat jouw klanten en medewerkers zich thuis voelen en trakteer ze op de meest heerlijke en gezonde producten. We weten wat jouw gasten op elk moment van de dag zoeken. Je kunt kiezen uit meerdere verpakkingsmogelijkheden. Onze originele recepten en verschillende flesgroottes maken het voor jou gemakkelijk.

Waarom een verkoopautomaat gevuld met frisdrank terwijl jouw klant vraagt om een gezonde boost?

DE WERELD VAN GROOTHANDEL

Waarom geen gezonde shots in een bar serveren om jouw dag een boost te geven? Waarom geen verrassende mocktails op basis van onze koudgeperste recepten aanbieden? Onze gezonde producten upgraden jouw drankmenu en helpen jou te voldoen aan de vraag naar gezonde producten. Laten we voortaan verantwoord genieten.

DE WERELD VAN VRIJE TIJD

Trakteer je gasten gedurende de dag op heerlijke versnaperingen. Bij Fruity Line weten we alles over gastvrijheid. Verras je gasten door hen het beste van moedernatuur aan te bieden. We hebben passende concepten, variërend van ontbijt tot vernieuwende drankjes voor aan de bar.

DE WERELD VAN ON-THE-MOVE

Convenience groente- en fruitsappen om van te genieten waar je ook bent. Wij bieden gemakkelijke en toegankelijke gezondheid voor iedereen, zodat jouw klanten zich de hele dag gezond en in balans voelen. Of ze nu op weg zijn naar hun werk of genieten van quality time met familie. Wij bieden het juiste, passende, frisse concept waar je naar op zoek bent.

DE WERELD VAN DE INDUSTRIE

Wij zijn een fullservice leverancier gespecialiseerd in het creëren van jouw concept of merk. Wij bieden je een volledige procesdienst, van inkoop van grondstoffen tot levering van elke (bulk) verpakking voor jouw merk. Onze creatieve ontwikkelaars helpen je bij het creëren van het perfecte recept om jouw klanten te verrassen.