KEEP IT FRESH

HIGH PRESSURE PROCESSING

High pressure processing (HPP) zorgt ervoor dat de voedingsstoffen, vitaminen en natuurlijke smaak van versgeperst behouden blijven.

Voedingswaarde, smaak en houdbaarheid zijn essentieel als het gaat om de productie van smaakvolle en gezonde fruitsappen, groente sappen en smoothies.

In tegenstelling tot conventionele conserveringsmethoden zoals pasteurisatie (verhitting) of de toevoeging van conserveringsmiddelen, die tot smaak verlies en verlies van puurheid van het sap leiden, zorgt HPP voor een eindproduct van buitengewone kwaliteit, zonder compromis.

De hoge druk behandeling waarbij een koude waterdruk van 5000 tot 6000 bar wordt gehanteerd, schakelt bederf veroorzakende bacteriën, schimmels en gisten uit. Dankzij deze methode zijn wij bij Fruity Line in de afgelopen jaren uitgegroeid tot de kwaliteitsleider met de hoogste standaarden in de Europese markt.

HPP is natuurlijk zonder toevoegingen. Door het product te behandelen met hoge druk wordt de houdbaarheid tot wel 7 maal langer dan homemade en is het hoogste niveau van voedselveiligheid gegarandeerd.

100 % natuurlijk