Algemeen - Fruity Line

Algemeen

Fruity Line is de specialist voor uw verse groente-, fruitsappen en smoothies. Vers, ‘raw’, duurzaam, koud geperst en hogedruk-conservering zijn onze kernwoorden. Elke dag persen en pureren wij tienduizenden kilo’s groenten en fruit.

Fruity Line is een no nonsense bedrijf met hands-on mentaliteit. In 1992 is het management begonnen met het ontwikkelen en produceren van ultraverse sappen en smoothies. Met onze knowhow en gedrevenheid zijn we altijd op zoek naar innovatieve producten en technieken. Zo blijven we de vraag naar verse en gezonde gemaksproducten stimuleren.

Fruity Line levert u de volledige service. Van het selecteren van de beste grondstoffen wereldwijd, het produceren van premium fruit- en groentesappen en smoothies, tot het aanbieden van het versgeperste sap aan de eindconsument. U vindt in ons een flexibele en innovatieve partner met korte lijnen. We denken met u mee en bouwen graag een langetermijnrelatie met u op.

Missie

Fruity Line ontwikkelt en produceert voor leidende spelers in de foodmarkt innovatieve gezonde sappen en smoothies.

 

Visie

Fruity Line is trendsetter in de wereldwijde markt van verse, verrassende en verantwoorde dranken. Met passie en vakmanschap brengen we gezonde cold-pressed sappen en smoothies voor iedereen binnen handbereik.

Geschiedenis

Het team heeft sinds 1992 ervaring opgebouwd in het ontwikkelen en produceren van verse sappen. In 2008 is Fruity Line opgericht en zijn we begonnen met de productie van verse, premium fruitsappen en smoothies.

In 2009 hebben wij de hogedruk-conserveringstechniek (HPP) in gebruik genomen. Deze unieke techniek zorgt voor een optimale versbeleving, langere houdbaarheid dan home made sappen en smoothies en maximale voedselveiligheid. Op alle facetten binnen ons bedrijf investeren wij continu om te blijven voldoen aan de groeiende vraag van de markt.

Met de introductie van versconcepten zoals groentesappen, kokoswater, superfruits zijn wij toonaangevend binnen het segment. Binnen de markt van premium fruit- en groentesappen en smoothies is Fruity Line de innovatieve marktleider.

Kwaliteit

Fruity Line is in het bezit van alle benodigde certificaten: BRC, IFS, Skal, Fair Trade en GMP+. Onze medewerkers zijn uiterst gedreven en gedisciplineerd. Tijdens alle processtappen voeren zij controles uit om zo de kwaliteit te waarborgen. Zo garandeert onze interne kwaliteitsdienst continu de kwaliteit van onze producten. Ook worden de sappen regelmatig door externe bacteriologische controlebureaus geanalyseerd. We garanderen u dat de sappen veilig, hygiënisch en van de hoogste kwaliteit zijn.

De telers met wie Fruity Line samenwerkt, zijn in het bezit van het GlobalGap-certificaat. Alle groente en fruit voldoet aan de strenge eisen die GlobalGap stelt op het gebied van voedselveiligheid, duurzaamheid en kwaliteit. De leveranciers leveren volgens onze gestelde kwaliteitseisen. Zo waarborgen we dat de sappen en smoothies voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen.

MVO

Fruity Line levert ultraverse sappen van premium kwaliteit. Door ons productieproces garanderen we u een langere houdbaarheid dan onbehandelde sappen. Het maatschappelijk verantwoorde resultaat is onder andere minder derving, vollere pallets en optimale logistiek. Ook dragen onze sappen bij aan de intrinsieke waarde: puur en beter voor de gezondheid.

Bij Fruity Line staat het verantwoord omgaan met energie en milieu hoog in het vaandel. Door onder andere groente- en fruitafval te verwerken tot dierenvoeding, het scheiden van afvalstromen, optimale isolatie van de koelcellen en het terugwinnen van restwarmte met warmtepompen. Daarnaast komt het grootste deel van de grondstoffen per boot naar de havens van Antwerpen of Rotterdam. Met deze stappen proberen wij de CO2-uitstoot tot het minimum te beperken en streven wij als bedrijf ernaar hier jaarlijks beter in te presteren.

Contact info

Cuneraweg 9
4051 CE Ochten, Nederland


0031 - (0)344 - 67 20 30
0031 - (0)344 - 67 20 31


info@fruity-line.nl